SIPA u Gornjoj Maoči nije zatekla zastave ISIL-a

Sipa, BIH, akcija, Sipa, crna kronika, Sipa, crna kronika, crna kronika, Sipa, crna kronika, Sipa, droga, Sipa, Sipa, vehabije, ISIL, Sipa, Sipa, teroristi, uhićenje, sipa uhićenje, Sipa, Mostar, Sipa, uhićenja, prilikom pretresa i uhićenja

Pripadnici Sipe, zajedno sa policijskim službenicima federalnog MUP-a i MUP-a Tuzlanske županije, u koordinaciji sa Tužiteljstvom BiH, izašli su danas na lice mjesta radi utvrđivanja svih činjenica na terenu u vezi sa informacijom da je u naselju Gornja Maoča istaknuta zastava terorističke organizacije "Islamska države".

Iz Sipe navode da će sa Tužiteljstvom BiH nastaviti aktivnosti na utvrđivanju svih bitnih činjenica s ciljem rasvjetljavanja ovog događaja.

Federalna televizija objavila je jučer fotografije iz Gornje Maoče na kojima se vidi zastava i druga obilježja terorističke organizacije "Islamska država".

Gornja Maoča, kod Srebrenika, sjedište je vehabijske zajednice, a stanovnici su skoro desetljeće pod istragom policijskih i obavještajnih agencija zbog sumnje da su povezani sa terorizmom.

Srna