Sestra dječaka koji je stradao u Zenici:Bracika moj, otišao si prerano, a nismo se lijepo ni oprostili

zenica
O tragičnom događaju se, prenose mediji, oglasila i 11-godišnjakova sestra koja je napisala na društvenoj mreži Facebook status ispunjen tugom.

"Bracika moj, otišao si prerano, a nismo se lijepo ni oprostili. Bog mi te uze sa samo 11 godina. Od toliko ljudi tebe uze, tako malog, sunce moje! Tvoja seka će uvijek biti tu za tebe. Obećao si mi da ćeš me odvesti u Barcelonu, ali brate moj, nije suđeno... Danas kad sam te vidjela u bolnici spavao si mi, bebo. Kad porastem bit ću kao što si i rekao, pokrivena i doktorica. Za tebe ću otići u Barcelonu, odmah, čim dobijem prvu plaću. Zar tebe Bog da uzme sebi... Brate, koliko god sam te nekada kritizirala, ružila, ‘udarala', sve je to bila sestrinska ljubav i nitko ne može opisati moju bol. Roditelje, što si njih napustio... Bože, zar tako talentirano dijete uze k sebi?! Messi moj, otišao si na bolji svijet, ti si moje rajsko dijete" - stoji, između ostalog, u Facebook objavi sestre preminulog Haruna.

Stradali mladić je bio navijač Barcelone i ljubitelj Messija, a nakon njegove smrti u zeničkoj školi "Musa Ćazim Ćatić" otvorena je i knjiga žalosti. Prema posljednjim informacijama, dječak je nezgodno udario glavom dok se s prijateljem naguravao oko soka. Svi govore da je riječ o dječjoj igri koja je nažalost završila tragično. Podsjetimo, već ranije je ravnatelj škole Esad Ćorović rekao da su se najvjerojatnije učenici pokoškali i naguravali, te je 11-godišnjak pritom nezgodno pao.

"Prema izjavama učenika, može se zaključiti da se sve dogodilo za vrijeme velikog odmora, poslije drugog sata, kada je došlo do koškanja i naguravanja između dva učenika. Sigurno je da će škola ubuduće nastojati poduzeti sve potrebne mjere kako bi se spriječili slični događaji", rekao je Ćorović. Obdukcija je pokazala da je 11-godišnjakova smrt nastupila uslijed razvoja jakog otoka moždanog tkiva, krvarenja ispod nekih moždanih ovojnica te tvrde moždane ovojnice.