S Facebooka i Instragama vam 'iskače' Vjeko Bevanda? Evo koji je razlog

20.10.2019

Svi znamo da je BiH cirkus od države, međutim u pozadini ima i kvalitetne ljude, a u financijskom sektoru to je za mnoge Vjekoslav Bevanda, ministar financija BiH koji proračunom države upravlja kao kućnim.

Prvog čovjeka financija BiH mediji poznaju i kao političara s naušnicom u uhu, a nju je stavio zbog obećanja kolegama da će to učiniti ako u ratnom vihoru Mostara izvuče živu glavu. To se i dogodilo.

Međutim, nakon svega što je prošao, danas mu se događa nešto što vjerojatno nikad nije slutio da će se dogoditi. Naime, nepoznati hakeri iz neke od stranih zemalja, svjesni činjenice da je BiH cirkus država i da će ih teško biti otkriti, odlučili su na njegovo ime i prezime prikupljati novac za ulaganje, ni više ni manje, nego u kriptovalute, a s obzirom koliko sponzoriraju da se Bevandina lažna ispovijest objavljuje na Facebooku i Instagramu vjerojatno ima napaćenih bh. ljudi koje Bevanda nikad nije iznevjerio da su povjerovali da je to stvarno njegov poziv za ulaganje pa su odlučili uplatiti novce ni ne sluteći da će se tako zauvijek pozdraviti s njima, saznaje portal Grude.com.

Što je najgore, tko god je pisao vijest vjerojatno ima dosluha s nekim u BiH jer se Bevanda nakon izjave često nasmije i dobaci neku šalu, pa se spominje da se nasmijao kad je izjavio za Forbes kako ga mrzi svjetska bankarska zajednica, a mrzit će ga, kako lažni Bevanda kroz smijeh tvrdi, još više.

Da priča djeluje uvjerljivije u tekstu je stavljena i slika bh. radnika Adila Mušića s obitelji koji je prihvatio Bevandinu ideju i sada zarađuje preko 6 tisuća dolara mjesečno.

Uglavnom, ovo bacanje novca u vjetar nema veze s Vjekoslavom Bevandom.


loading...