Pronađeno vozilo i puške ubojice Slaviše Krunića

Slaviša Krunić, ubojstvo, likvidacija, likvidacija  civila , ubojica, Sarajevo, ubojstvo, posavski podgajci, teška prometna nesreća, vlak, automobil, autobus, izgorio , Njemačka, stravična prometna nesreča, migrant , Sirija, odsječene noge, prometna nesreća, dijete, ozljede, poginuo, mladić

- Imamo osobu koja je izvršila napad na Slavišu Krunića i njegovu pratnju. Jedna osoba je u tom napadu smrtno stradala, jedna je lišena slobode, a za trećom osobom tragamo - podsjetio je Ćulum.

Najavio je i da će biti raspisana međunarodna tjeralica za odbjeglim Benedijem Đukanovićem.

-Obaviještene su sve policijske agencije na teritoriju BiH, te policije Srbije, Hrvatske, Crne Gore, tako da se istraga intenzivno provodi u cijeloj regiji - rekao je direktor policije RS-a.

U ovom trenutku ne može se govoriti o motivima ubojstva, iako imaju određene indicije i da MUPRS-a čini sve da bude potpuno rasvijetljeno ubojstvo Slaviše Krunića i njegovog pratitelja Žarka Pavlovića.

Ćulum je u izjavi novinarima u Banja Luci kazao i da su braća Nermin i Armin Ćulum bili privođeni, jer su oni bili ranije u kontaktima s izvršiocima ovog kaznenog djela, kao i da su pušteni na slobodu nakon 24 sata, što je bila zakonska obveza.

Policija RS-a podnijela je jučer izvještaj protiv tri osobe zbog postojanja osnove sumnje da su 22. travnja u mjestu Glamočani, općina Laktaši, izvršile kazneno djelo teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića te pokušaj teškog ubojstva Gorana Ilića.

Izvještajem su obuhvaćeni Željko Kovačević, koji je ubijen u noći napada, Emilio Balda i Benedi Đukanović, koji je u bjekstvu.

Komemoracija Slaviši Kruniću i njegovom pratitelju Žarku Pavloviću održana je jutros u kompaniji "Sector Security", u jednoj od Krunićevih firmi.

Njegov otac Drago je rekao da u ovom slučaju "nije u pitanju politika, već plaćeno ubojstvo".

- Izražavam nadu da će MUP za koji dan riješiti ubojstvo - dodao je on.

Slaviša Krunić bit će sahranjen danas u Glamočanima kod Laktaša.

Fena