Prometuje se po mokrim ili djelomično vlažnim i skliskim kolnicima - 28.09.2015

stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na prometnicama, stanje na putevima, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, kiša, AMS BIH, jugovina, Mostar, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, Mostar, metoalarm, jugovina, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestam
Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________
Zbog radova u Mostaru (Donja Mahala), promet se od raskrižja kod Franjevačke crkve do mosta Hasana Brkića odvija usporeno. Vozače molimo da poštivaju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju.

Zbog radova, obustavljen je promet za vozila preko 7 tona na sjevernom ulazu u Mostar (na dijelu od Zalika do Narodnog pozorišta). Alternativni pravac za ovu kategoriju vozila je južni ulaz u Mostar.

Zbog radova, na A-1 Podlugovi - Sarajevo sjever i na dionici Sarajevo sjever - Vlakovo (vijadukt Reljevo) promet se odvija desnim kolničkim trakom.

Zbog izvođenja radova na dionici M-17 Zenica - Žepče u mjestu Želeća, promet je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu kroz naselje Rakovica.

Zbog radova na demontaži mosta, obustavljen je promet na R-467 Ribnica - Maoča - Olovo.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zbog radova promet se obustavlja više puta tijekom dana u trajanju od 30 minuta. Na ovoj dionici zabranjen je promet za vozila čija ukupna masa prelazi 12 t i čija dužina prelazu 8 metara.

Zbog aktiviranja klizišta, obustavljen je promet na dionicama R-456 Priboj - Teočak - Sapna (dionica Goduš - Rastošnica) i R-459 Tuzla - Šibošnica (dionica Lovački dom - Šibošnica).

Zbog izvođenja radova na dionici M-18 Tuzla - Bijeljina (u mjestu Seljublje), zabranjen je promet teretnih vozila preko 3,5 t, dok se u mjestu Požarnica, zbog klizišta promet odvija usporeno jednim prometnim trakom.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Tuzla - Šićki Brod, Čelinac - Kotor Varoš, Doboj - Gračanica,
- M-5 Kiseljak - Kaonik (u mjestu Jehovac), Ključ - Rogolji,
- M-6.1 u Posušju (raskrižje cesta M-6.1 i R-420),
- M-16 Jajce - Banja Luka (na lokacijama Lučina i Bočac), Nova Topola - Klašnice,
- M-16.2 Jablanica - Prozor,
- M-17 Konjic - Jablanica, Doboj - Šešlije,
- M-18.1 Trnovo - Ustikolina.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana na M-14.1 Brod - Odžak (na lokaciji "Klakar Donji 2") i na M-16 Karanovac - Crna Rijeka (na lokaciji HE Bočac 2).
_________________________________________
Na graničnim prijelazima nema dugih zadržavanja.

Za sve usluge pomoći na cesti obratite se Auto-moto savezu na telefon 1288