Profesorica čija je gola fotka izazvala pomutnju: 'Nisam je slala nekom mladiću. Bila je za supruga'

Profesorica čija je gola fotka izazvala pomutnju: 'Nisam je slala nekom mladiću. Bila je za supruga'
Profesorica Berina Fatić iz Vareša u BiH našla se u središtu skandala jer su njezine privatne, obnažene fotografije, objavljene na internetu.

"Obitelj i ja proživljavamo teške trenutke. Sporna fotografija moja je osobna fotografija koju sam slala suprugu i on je to potvrdio. Insinuacije da sam ih slala nekome mladiću samo su plod mašte nekoga tko se nije udostojao doći do mene i pitati me nešto o tome", rekla je Berina Fatić (42), profesorica bosanskog jezika u Mješovitoj srednjoj školi Nordbat 2 za 24 sata.

Usred skandala našla se zbog svojih slobodnijih fotografija koje su osvanule na internetu. Fotografije su snimljene u privatnoj prostoriji, a ne u učionici kako je prvotno objavljeno, tvrdi profesorica i naglašava da joj je mobitel hakiran.

"Ne znam kako je osvanula na Viber mreži. Ne poričem da volim napraviti pokoji selfie, pa i u razredu, ali uvijek je pristojan. To kako se ja odijevam i ponašam u privatnom životu moja je osobna stvar. Moji me učenici vole, s njima imam super odnose, pa su me valjda zbog toga predložili za najboljeg prosvjetnog radnika u BiH", rekla je Berina Fatić dodajući da im podršku obitelji, svoga supruga i roditelja, kao i svojih radnih kolega, pišu 24 sata.