Pročitajte kakvo vrijeme meteorolozi predviđaju naredna tri dana - 24.11.2015

vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska, vremenska prognoza
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2 stupnjeva, na jugu zemlje od 4 do 9 stupnja Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 4, na jugu zemlje od 9 do 13 stupnjeva Celzijusa.

U srijedu, 25.11.2015. u Bosni oblačno, a u Hercegovini djelomično vedro. U noći na četvrtak jače naoblačenje sa juga. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje od 3 do 6 stupnjeva Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 3 stupnjeva, na jugu zemlje od 6 do 10 stupnjeva Celzijusa.

U četvrtak, 26.11.2015. u Bosni i Hercegovini oblačno. U Hercegovini u nizinama kiša, a u višim područjima snijeg. U Bosni uglavnom će padati snijeg, u nizinama ponegdje i susnježica. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1 stupanj, na jugu zemlje od 1 do 5 stupnjeva Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između -2 i 2 stupnjeva, na jugu zemlje od 4 do 8 stupnjeva Celzijusa.

U petak, 27.11.2015. u Bosni i Hercegovini oblačno. Na jugu zemlje kiša. U ostalim područjima snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0 stupnjeva, na jugu zemlje od 2 do 5 stupnjeva Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između -3 i 2 stupnjeva Celzijusa, na jugu zemlje od 4 do 6 stupnjeva Celzijusa.