Pročitajte kakvo vrijeme meteorolozi predviđaju naredna tri dana

vrijeme, vremenska prognoza, Katarina Zovko Ištuk, Mostar, kiše, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, vremenska prognoza, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMSBIH, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, kiša, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, vremenska prognoza, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama
PROGNOZA VREMENA ZA 2.02.2016 (Utorak)., sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, postupno povećanje oblačnosti. U večernjim satima u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne, mjestimično je moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 6 do 10, a najviša dnevna od 12 do 18 stupnjeva Celzijusa.

PROGNOZA VREMENA ZA 3.02.2016 (Srijeda)., pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, slaba i povremena kiša u Hercegovini, jugozapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. U večernjim satima i u noći, sa srijede na četvrtak, kiša se očekuju u cijeloj zemlji. U višim predjelima, padom temperatura kiša će postupno prelazit u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 7 do 10, a najviša dnevna od 9 do 14, na jugu od 13 do 16 stupnjeva Celzijusa.

PROGNOZA VREMENA ZA 4.02.2016 (Četvrtak)., pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini se očekuje kiša, a u Bosni susnježica i snijeg. Intenzivnije padaline očekuju se prije podne. Poslije podne, postupan prestanak padalina. Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu do 3 do 6, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu do 11 stupnjeva Celzijusa, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.