Pročitajte kakvo nas vrijeme očekuje narednih dana - 26.11.2017

snijeg
... oblačno vrijeme sa snijegom i niskim temperaturama.

Ponedjeljak, 27. studeni

Sutra se našoj zemlji, u jutarnjim satima, očekuje pretežno oblačno vrijeme. U centralnim i istočnim područjima Bosne, povremeno sa slabim snijegom. Tijekom dana, postupan prestanak padalina.

U Hercegovini slaba kiša, koja će tijekom dana oslabiti. U Krajini, Posavini i na zapadu Bosne razvedravanje. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim područjima na momente i pojačan - sjevernog smjera.

Jutarnje temperature od -4 do dva, na jugu od tri do sedam, a najviša dnevna od -1 do pet, na jugu od sedam do 10 stupnjeva.

U večernjim satima, postupan pad temperatura zraka.

Utorak, 28. studeni

Jutro prohladno s mrazom i maglom po kotlinama. U ostatku dana pretežno sunčano uz mjestimično malu do umjerenu oblačnost.

Jutarnja temperatura od -6 do -1, na planinama do -10, na jugu od nula do četiri, a najviša dnevna od -1 do pet, na jugu od sedam do 10 stupnjeva.

Srijeda, 29. studeni

Jutro prohladno s mrazom i maglom po kotlinama. Prijepodne malo do umjereno oblačno vrijeme. Tijekom poslijepodneva, postupno naoblačenje sa kišom u sjeverozapadnim područjima.

Na planinama sa susnježicom i snijegom. U večernjim satima, padaline se očekuju i u ostalim djelovima.

Jutarnja temperatura od -5 do nula, na planinama do -10, na jugu od nula do četiri, a najviša dnevna od četiri do osam, na jugu od sedam do 10 stupnjeva

Četvrtak, 30. studeni

Pretežno oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom.

U centralnim i istočnim područjim sa snježicom i snijegom. Tijekom poslijepodneva, padaline će oslabiti, a mjestimično i prestati.

Jutarnja temperatura od -1 do četiri, na jugu od tri do osam, a najviša dnevna od nula do šest, na jugu od sedam do 11 stupnjeva.