Pripremite se za slabu kišu i vjetar

stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMS BIH, kiša, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMSBIH, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na prometnicama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMSBIH, vjetar, oprez, Hercegovina, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na putevima, s

Vjetar, slab do umjeren, poslije podne na momente i pojačan, južni i jugozapadni. Jutarnje temperature od 3 do 8, na jugu od 6 do 11, a dnevne od 10 do 17 stupnjeva Celzijusa.

Bioprognoza

Uz relativno povoljne biometeorološke prilike tegobe kod osjetljivih osoba djelimično će se umanjiti. Obzirom da će jutro biti prohladno, neophono je posvetiti pažnju primjerenom odijevanju. U ostatku dana toplije i prikladnije za boravak na otvorenom. Moguće su slabije reakcije na vrijeme, prvenstveno zbog povećane naoblake.