FOTO   Predsjedništvo HDZ-a BiH boravilo na 19. međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

HDZ BiH, Međunarodni sajam gospodarstva Mostar

Predsjedništvo HDZ-a BiH prvo je posjetilo izložbeni prostor JP HT Eroneta, na čelu s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem. Na kratkom sastanku, predsjednik Uprave Primorac upoznao je Predsjedništvo HDZ-a BiH i predsjednika Čovića s trenutnom situacijom u ovom Javnom poduzeću i planovima u budućem poslovanju.

Zatim se izaslanstvo HDZ-a BiH uputilo ka izložbenom prostoru JP „Elektroprivreda HZ HB" d.d. Mostar. Goste je dočekao generalni direktor Marinko Gilja sa svojim najbližim suradnicima. U ugodnom druženju, predstavnici ovog JP su članovima Predsjedništva HDZ-a BiH, predstavili su svoj dosadašnji rad te im ukratko objasnili planove i ciljeve za bližu budućnost. Dr. Dragan Čović se zahvalio Upravi JP EP HZ HB na srdačnom dočeku i druženju te im poželio sreću i uspjeh u budućem radu.
Na samome kraju posjeta, Predsjedništvo HDZ-a BiH boravilo je na izložbenom prostoru Gospodarske komore Županije Posavske. Predstavnici GK Županije Posavske istakli su da im je izuzetna čast i zadovoljstvo zbog posjete Predsjedništva HDZ-a BiH, na čelu s njenim predsjednikom dr. Draganom Čovićem, te da su ponosni što svoj rad i ciljeve mogu predstaviti na ovakvom događaju kao što je međunarodni sajam gospodarstva „Mostar".

Izaslanstvo HDZ-a BiH činili su još: zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik FBiH Marinko Čavara, dopredsjednik HDZ-a BiH i ministar za izbjeglice i raseljene osobe u Vladi RS-a Davor Čordaš, dopredsjednik HDZ-a BiH i predsjednik Vlade Županije Zapadno-hercegovačke Zdenko Ćosić, dopredsjednik HDZ-a BiH i gradonačelnik Brčko distrikta Anto Domić, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara, član Predsjedništva HDZ-a BiH i zamjenik ministra sigurnosti BiH Mijo Krešić, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH Darijana Katić, član Predsjedništva HDZ-a BiH i ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata ŽZH-a Mladen Begić, članovi Predsjedništva HDZ-a BiH Marija Rapo, Delfa Dejanović, Anton Rill i član Predsjedništva HDZ-a BiH i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Vedran Kožul.