Predsjednik Herceg zaželio uspješan početak nove školske godine

Nevenko Herceg, Uskrsna čestitka, čestitka, Nevenko Herceg, poljoprivreda, Hercegovina, dr. sc. Nevenko Herceg, Bajram, slavlja Kurban-bajrama, Svjetski dan učitelja, Nevenko Herceg, dr. sc. Nevenko Herceg, Nevenko Herceg, čestitka, Uskrs, Nevenko Herceg, dr. sc. Nevenko Herceg, zrakoplovna nesreća, škola, dr. sc. Nevenko Herceg
...uputio je čestitku učenicima, roditeljima i prosvjetnim djelatnicima u HNŽ u kojoj stoji:

„Dragi učenici i učenice, posebno vi najmlađi koji ćete prvi put sjesti u školske klupe, želim vam sretan početak nove školske godine. Nadam se kako ćete uspješno usvajati nova znanja, te učvrstiti stara i steći nova prijateljstva.

Poštovani učitelji i učiteljice, nastavnici i nastavnice, profesori i profesorice, koji nosite odgovornu zadaću odgoja i obrazovanja našeg najvećeg blaga - naše djece, želim vam da u novoj školskoj godini i dalje uspješno prenosite znanja i odgajate učenike kako bi bili čvrst temelj naše budućnosti.

Na tom putu u Vladi Hercegovačko-neretvanske županije i meni osobno imat ćete partnera koji će se, kao i do sada, maksimalno angažirati kako bi se još više unaprijedili uvjeti u obrazovanju. Nedavnim usvajanjem organizacijskih shema za osnovno, a ovih dana i za srednje obrazovanje, kao i drugim poduzetim aktivnostima poput zbrinjavanja tehnološkog viška i obnove škola, stekli su se svi uvjeti za nesmetan početak nove školske godine, koja će prema planu početi 4. rujna za škole koje rade po hrvatskom nastavnom planu i programu, odnosno 5. rujna 2017. godine za škole koje rade na bosanskom nastavnom planu i programu. Vjerujem u to kako ćemo nastaviti zajednički raditi i surađivati na novim projektima usmjerenima ka poboljšanju obrazovanja u našoj županiji.

Još jedanput, učenicima želim puno uspjeha u školovanju, a roditeljima i prosvjetnim djelatnicima strpljenja i razumijevanja u radu s djecom".