FOTO  Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović primio izaslanstvo RK Izviđač Central osiguranje

hdz prijem rukomt

... izaslanstvo Rukometnog kluba Izviđač Central osiguranje (CO).

Rukometaši Izviđača CO ove godine su prvaci BiH u rukometu, ovo je za ekipu Izviđača šesta titula, dok su rukometašice Izviđača ove godine osvojile trofej Kupa BiH, prekinuvši dugogodišnju dominaciju ŽRK Grude.

Predsjednik Uprave Toni Kraljević zahvalio se na današnjem sastanku i potpori, te ukratko prezentirao predsjedniku Čoviću dugu i bogatu sportsku tradiciju kluba, od utemeljenja davne 1956. godine, dosadašnjim rezultatima, kako na domaćim tako i na europskim natjecanjima, kao i svim izazovima s kojima se ovaj sportski klub susreće.
Na sastanku su iskazani planovi za buduće razdoblje.

Izražavajući zadovoljstvo zbog susreta, predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, čestitao je vodstvu, igračicama i igračima RK Izviđač CO na osvajanju titula. Primjerom profesionalnosti i uspješnosti koju pokazuju, te odgajanju novih generacija, predsjednik Čović poželio im je i u budućnosti uspijeh i vrhunske sportske rezultate.

Izaslanstvo RK Izviđač CO predsjedniku Čoviću je poklonilo Humačku ploču, jedan od najstarijih spomenika hrvatske pismenosti te dresove rukometaša i rukometašica.
U izaslanstvu Rukometnog kluba Izviđač CO su bili predsjednik i član uprave Toni Kraljević i David Grbavac, treneri muške i ženske ekipe Silvo Ivandija i Ivan Lovrić, kapetan i igrači, David Mandić, Josip Čutura i Mateo Rodin te kapetanica i igračice Marija Boras, Blaženka Pandža i Marija Gudelj.