FOTO   Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović održao odvojene sastanke sa Županijskim odborom HNŽ i Gradskim odborom Mostar

HDZ BiH, dr. Dragan Čović
...sa Županijskim odborom HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije u Domu HDZ-a BiH u Mostaru.
Sastankom je predsjedao Ljubo Bešlić, predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ koji je upoznao dr. Čovića i nazočne o trenutnom stanju i aktivnostima koji se provode na području županije. Poseban osvrt je bio na trenutnu gospodarsku, socijalnu i političku sliku županije, te su se komentirali rezultati Lokalnih izbora 2016. godine s posebnim osvrtom prekida demokratskog izbornog procesa u općini Stolac.
Odlukom o ponovljenim izborima treba osigurati da Stolac funkcionira kao i sve ostale općine županije, zaključeno je na sjednici.
Poseban naglasak u raspravi je bio i na infrastrukturnim projektima, razvoju cestovnih pravaca i gospodarstva na području cijele županije.
Predsjednik Čović dao je bezrezervnu potporu svim prijedlozima koji će pomoći kako bi se gospodarske i infrastrukturne prilike popravile te brže krenule naprijed u svim općinama Hercegovačko-neretvanske županije.

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović na odvojenom sastanku sastao se i sa članovima Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba, skupa sa svojim suradnicima predstavio je program i plan djelovanja u proteklom razdoblju s jasnim ciljevima za ovu godinu.
Na sastanku je razgovarano o svim temama koje se trenutno vežu za Mostar, počevši od razvojnih projekata, prometne infrastrukture, sigurnosne situacije, kulturnih sadržaja, obrazovanja, funkcioniranja javnih poduzeća, dotaklo se i izbora u ovome gradu koji se ne održavaju od 2008. godine.
Na sastanku su precizirane i dogovorene daljnje aktivnosti, predsjednik Čović je podržao rad i dao ohrabrenje vodstvu GO HDZ BiH Mostar na čelu s predsjednikom Džebom u nastojanjima da Mostar profunkcionira svojim punim kapacitetom i mogućnostima.