FOTO  Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto posjetili općinu Vareš

dr. Dragan Čović, vareš

...i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, ministar prostornog uređenja FBiH Josip Martić te ministar prometa i komunikacija FBiH Denis Lasić, predsjednik ŽO HDZ BiH ZE-DO županije i izaslanik u Domu naroda Parlamenta FBiH Ivo Tadić boravili su danas u radnom posjetu općini Vareš.

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom Čovićem najprije se sastalo s novoizabranim načelnikom općine Vareš Zdravkom Maroševićem i njihovim suradnicima. Razgovaralo se o političkim gospodarskim i svim pitanjima vezanima za Vareš i njegove stanovnike.

Na sastanku je razgovarano i o izbornim rezultatima u Varešu, gdje je načelnik Marošević izrazio svoje zadovoljstvo zbog osvojenog broja glasova za načelnika Općine. Poseban naglasak je stavljen na infrastrukturne projekte u općini Vareš.
Načelnik Marošević sa svojim suradnicima ukazao je na probleme općine te tražio pomoć od većih razina vlasti, koja je i obećana od resornih ministara.

U nastavku posjeta Varešu predsjednik Čović i izaslanstvo posjetili su tekstilno poduzeće „Alma - Ras", te župu sv. Mihovila arkanđela, gdje su se sastali i razgovarali sa župnikom fra Mirkom Majdandžićem.