FOTO   Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto posjetili općinu Kreševo

dr. Dragan Čović, Borjana Krišto, kreševo

...i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto posjetili su  općinu Kreševo.

Na sastanku koji je upriličen u vijećnici Općine Kreševo domaćini su bili načelnik Općine Kreševo, Renato Pejak i predsjednik OO HDZ-a BiH Kreševo, Radoje Vidović. Sastanku su nazočili i novoizabrani vijećnici Općinskog vijeća Kreševo, članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Kreševo, ravnatelji javnih ustanova koje djeluju na području općine Kreševo, te uposlenici Općinskog organa uprave Općine Kreševo.
Radoje Vidović, predsjednik OO HDZ-a BiH Kreševo kratko je analizirao izborne rezultate u Kreševu te izrazio svoje zadovoljstvo zbog osvojenog broja glasova za načelnika Općine Kreševo iako je Renato Pejak bio jedini kandidat za načelnika te je izrazio zadovoljstvo zbog osvojenih 9 od mogućih 15 vijećničkih mjesta. Također se zahvalio za svu pomoć i potporu u prethodnom razdoblju.

Renato Pejak novoizabrani načelnik općine Kreševo, u svom obraćanju je naglasio da je potpora bila iznimno dobra u prethodom razdoblju te se nada da će takva i ostati. Načelnik Pejak je naveo kako se nada da će općina Kreševo imati potporu u realiziranju nekih značajnih projekata kao što izgradnja dalekovoda, rekonstrukcija puta Kreševo - Kiseljak, dovršetak aneksa sportske dvorane - svlačionice i zgrade Muzeja Franjevačkog samostana i drugih projekata.

Predsjednik Čović je čestitao na rezultatima lokalnih izbora u Kreševu i izrazio zadovoljstvo zbog dosadašnje uspješne suradnje. Također je naveo da u svakom trenutku Općina Kreševo a i novoizabrani načelnik mogu računati na potrebnu pomoć i potporu koja neće izostati.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto je istakla da s ponosom dolazi u Kreševo, pridružila se čestitkama na rezultatima lokalnih izbora te je navela da stoji na dispoziciji za bilo kakvu pomoć.
Nakon sastanka u vijećnici izaslanstvo se uputilo u posjet nedovršenoj zgradi Muzeja Franevačkog samostana u Kreševu gdje su ih dočekali gvardijan fra Darko Drljo i vikar Josip Jukić.