FOTO  Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio predstavnike udruge Dok teče Lašva

Marinko Čavara, posjet,  Dok teče Lašva
Predstavnici udruge u sastavu: Marijana Dujmušić, Josip Dujmušić, Gabrijela Matekalo, Goran Puletić predstavili su rezultate rada ove udruge u proteklom periodu, te zahvalili Predsjedniku Federacije BiH na pokroviteljstvu manifestacije XII. Međunarodni festival dječje glazbe „Dok teče Lašva" koji je ove godine proslavio svoj jubilej, 20 godina od održavanja prvog festivala „Dok teče Lašva 1996."

Ovom su prigodom uručili Predsjedniku Federacije BiH zahvalnicu i sliku koja je dar akademskog kipara Zdenka Jurišića u znak zahvale za potporu u radu i pokroviteljstvo Međunarodnog festivala dječje glazbe Dok teče Lašva koji je ove godine imao 140 sudionika iz svih zemalja regije, te su izrazili nadu da će se ova suradnja nastaviti i u budućnosti.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo je kako je samo organiziranje ovog festivala u BiH veliki uspjeh, te da je festival motiv mladima da cijele godine vježbaju i rade. „Međunarodni festival Dok teče Lašva ima značaj za naše društvo jer najmlađima daje priliku da pokažu i razvijaju svoje talente, a sve to u pozitivnom natjecateljskom duhu.", poručio je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.