Posljednja želja malog Hajrudina je da upozna Zlatana Ibrahimovića

Liječničke prognoze nisu baš najoptimističnije, a dječakova želja je da upozna nogometaša PSG-a i švedskog reprezentativca bh korijena Zlatana Ibrahimovića.

"Posljednja želja mu je da vidi Zlatana Ibrahimovića i sa tom posljednom željom me zaduži mali Hajrudin koji nema više puno vremena. Majka od Hajrudina Amela Kamenjaš me također zamoli grcajući u suzama da poduzmem sve i pokušam ispuniti ovu posljednju želju njenog sina. Po prognozi liječnika mali Hajrudin nema puno vremena, najviše mjesec dana. Molim vas ako neko ima kontakt sa Zlatanom Ibrahimovićem ili kontakt s njegovim menedžerom da nam pomognu ", napisala je na svom FB profilu Tevhida Thea Rekić koja u Njemačkoj ima humanitarnu organizaciju preko koje pomaže u liječenju djece iz BiH, a pomagala je i oko prijevoza male Belmine Ibrišević i smještaja njenih roditelja.

Hajrudinov liječenje je plaćeno preko Federalnog fonda zdravstvenog osiguranja i dionica ne zahtijeva novac, samo kontakte:

"Nije nam bitan prijevoz i gdje se Zlatan nalazi. Ja ću od sebe sve ostalo da organiziram, bitan nam je kontakt i da Zlatan pristane. Vjerujem u nas!", Napisala je Thea.

Mail adresa Thein organizacije je [email protected]

Mali Hajrudin se prošle godine upoznao i sa bh reprezentativcem Vedadom Ibiševićem koji ga je posjetio u bolnici u Tübingenu.