POMOZIMO Mladoj majci dvoje djece potrebna pomoć za liječenje

Humanitarna akcija, oboljela od raka, pomoć

Četrdesetogodišnjoj Larisi Hrković, majci dvoje djece, u siječnju 2018. godine dijagnosticiran je karcinom (Ca mammae sin.st post core biopsiam st.post KT).

U ožujku iste godine Larisa počinje prvi proces kemoterapije, dok u kolovozu odlazi na operaciju, gdje su joj odstranjene obje dojke. Usprkos teškoj operaciji, Larisa se i dalje borila vedrim duhom, nastojala je pobijediti bolnu stvarnost.

Međutim, u ožujku prošle godine stanje se pogoršava kada dolazi do metastaze na pet mjesta - vratu, plućima, jetri, rebrima i kičmi. Nakon toga ponovo slijede period borbe za ozdravljenje i proces kemoterapije.

Sve to za sobom donosi brojne posljedice uslijed čega su Larisi stradale vene na rukama, tako da je bila prisiljena ugraditi vještačku venu tzv. port, putem kojeg prima kemoterapiju i infuziju.

Larisa trenutno na KCUS-u prolazi treći proces kemoterapije. Liječnici joj predlažu dodatnu imunoterapiju Atezolizumab, koja košta 6.000 maraka, mjesečno po četiri ciklusa, što iznosi 24 tisuće maraka.

Budući da Larisa i njezina obitelj nisu u mogućnosti osigurati ovaj iznos, mole se svi ljudi dobre volje koji su u mogućnosti da svojim uplatama pomognu u liječenju ove mlade majke.

Za novčane uplate iz BiH:

Nova banka

5556000041796145

Za novčane uplate iz inozemstva:

Nova banka

SWIFT CODE: COBADEDD

IBAN: BA395550000046922410

Kontakt osoba majka Ćirić Esma 061/754-123