VIDEO  Policija deblokirala petlju Šićki brod

prosvjed tuzla

Kako je u izjavi za RTVSlon kazao policijski komesar Dževad Korman, jutros u 6:15 sati, jedinica za podršku MUP-a TŽ izašla je na teren.

"Uz minimalnu upotrebu sile, točnije odgurivanjem uspjeli smo udaljiti okupljene osobe s ceste. Većina ih se sama razišla. Dvije osobe su kako smo dobili informaciju pale u nesvijest i jedna je prevezena u Hitnu, a druga u UKC Tuzla. Ozlijeđenih nema. Radi se na ponovnom uspostavljanju prometa", kazao je komesar.

Na pitanje tko je naredio akciju, nije želio odgovoriti, samo je kratko dodao da više informacija javnost će saznati na za danas zakazanoj press konferenciji koja će biti organizirana za novinare.

Demobilizirani borci: Policija nije bila nimalo blaga

Jedan od boraca koji je tri dana proveo na petlji Šićki Bord kazao je kako je policija jutros krenula s akcijom.

"Nije točno da je s minimalnom upotrebom sile. Gurali su ljude, šutali ih nogama, nisu bili nimalo blagi kako kažu. Ima dosta ljudi koji su pretrpjeli ozljede", kazao je Fadil Duranović jedan od boraca koji je od srijede na petlji Šički Bord.

U Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli za Tuzlanski.ba je potvrđeno da su u prijemnu ambulantu prevezene dvije osobe inicijala P.M. i I.A../HMS/