Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Doljani i Brod

stanje na cestama, granični prijelazi, putovnice, granica, granica između Hrvatske i BiH, gužva, prometna gužva, kontrola putnika, schengen, privremena obustava, granični prijelazi, granični prijelaz, BIH, granica, pravila, Doljani, granični prijelaz doljani, MGP Doljani, GP Doljani, granica, granica između Hrvatske i BiH, promet, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, granica, granica između Hrvatske i BiH, gužva
Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________
Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar - Resanovci i M-18 Sarajevo - Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog radova na održavanju tunela na A-1, večeras od 22:00 sata do sutra do 06:00 sati, promet će biti obustavljen u tunelu 1.mart u smjeru Zenica jug - Lašva.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.
Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica - Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-14 Bihać - Srbljani,
- M-14.1 Odžak - Vukosavlje,
- M-16.2 Bugojno - Uskoplje (Dražev Dolac).

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na M-14.1 Brod - Odžak (Klakari Donji) i Brod - Šamac (u naselju Liješće).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet od Lučkog mosta do parka Alekse Šantića, te od raskrižja ulica maršala Tita i braće Brkića do Trga Ivana Krndelja (autobusna stanica).
______________________________________________
Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Doljani (izlaz) i Brod (oba smjera).
Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog miniranja u blizini GP Ivanica - Gornji Brgat, danas i sutra od 13:00 do 18:00 sati promet će se povremeno obustavljati u trajanju od 20 minuta.