Pljuskovi i grmljavine očekuju se danas širom BiH

poplave, nevrijeme u Mostaru, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na cestama, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, vremenska prognoza, vremenska prognoza, nevrijeme, kiša, vremenska prognoza, kiša

U jutarnjim satima kiše se očekuje u zapadnim područjima. Tijekom dana, kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju i u ostalim djelovima, a uz kišu, mjestimično je moguća i pojava grada.

Intenzivnije padaline očekuju se u centralnim i sjeveroistočnim djelovima. Vjetar u Bosni slab do umjeren promjenljivog smjera, a u Hercegovini i u Krajini slabo do umjereno jugo. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 13 i 19, na jugu do 23 stupnjeva Celzijusa.

U Sarajevu se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnja temperatura oko 8, a najviša dnevna oko 19 stupnjeva Celzijusa.