Otvoreno pismo Goranu Radmanu, bivšem ravnatelju Hrvatske radiotelevizije

hrt

...jer se nismo mogli pomiriti sa činjenicom da je na čelu javnog servisa osoba koja protežira i abolira komunističku vladavinu za vrijeme bivše Jugoslavije.

Na našu sreću to se i dogodilo najviše zahvaljujući predsjedniku HDZ-a Republike Hrvatske gospodinu Tomislavu Karamarku.
Zaustavljanjem detuđmanizacije i obnova demokršćanskih političkih snaga okupljenih oko Domoljubne koalicije snažno su se oduprle ljevičarskom totalitarizmu, antihrvatskom društvu i ponajviše prikrivanju zločina za vrijeme komunističke vladavine i stvorile novo ozračje za razvoj demokracije i domoljublja koje je neophodno za gospodarski i kulturni prosperitet Hrvatske države.

Pobjeda HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu Republike Hrvatske, bezuvjetna potpora Hrvatima u BiH za povratak svih otetih pozicija koje su im oduzete majorizacijom i preglasavanjem i višestruka pobjeda na europskim i hrvatskim izborima u Republici Hrvatskoj, nama braniteljima oboljelim od PTSP-a su vratili vjeru kako je moguća Hrvatska država zasnovana na vrijednostima Domovinskog rata, zajedništvu i solidarnosti svih njezinih građana.
Ali ono što nas je šokiralo je ponašanje Hrvatske radiotelevizije nakon Vašeg odlaska.

Toliku količinu organiziranog napada, političke pristrasnosti i jednoumlja nismo vidjeli ni za vrijeme Vašeg mandata.
Politička i medijska haranga koja se provodi protiv prvog dopredsjednika Vlade Tomislava Karamarka na HRT-u je izišla iz okvira medijskih sloboda zasnovanim na činjenicama koje objašnjavaju karakter političke krize u Republici Hrvatskoj i brutalno se pretvorila u politički linč.

Sama činjenica kako Stjepan Mesić bivši predsjednik RH nam tumači tko je politički mrtvac koji hoda je degutantna, isto tako forsirati gospodina Vladimira Šeksa za kojeg cijela nacija zna da je sujetan i izrazito osvetoljubljiv jasno govori da je HRT zauzeo politički stav i ne bira sredstva za rušenje Domoljubne koalicije na čelu sa gospodinom Tomislavom Karamarkom.

Kako bi i nama braniteljima oboljelim od PTSP-a, a i gospodinu Radmanu bilo lakše pri duši želimo jasno kazati kako ovakvu političku harangu ne bi smio ni on organizirati.

Ono što se događa „Nedjeljom u dva" i u emisiji „Otvoreno" te na svim dnevnicima i drugim političkim emisijama na HRT-u ne događa se ni u Sjevernoj Koreji.
Nažalost, Hrvatska radiotelevizija je postala zadnje sredstvo obrane Crvene Hrvatske gdje je dopušteno samo govoriti ljudima poput Rinca, Gjenera, Stazića, Pupovca, bivših HDZ-ovih gubitnika Šeksa i Jadranke Kosor, Vesni Pusić, Emiru Tahiroviću zvanom Goranu Beusu Richemberghu i nesmetano raditi na ustašizaciji hrvatskog društva dok se oni ne vrate na vlast.

Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a