Otvoreno pismo branitelja Antunu Mrkonjiću i sarajevskim plaćenicima

Postrojavanje postrojbi HVO-a.

...Hrvatskom narodnom saboru BiH (u kojem tražimo uspostavu pozicije i opozicije u HNS-u BiH, tj. da HNS BiH definira koje stranke sudjeluju u vlasti sljedeće četiri godine, a koje stranke čine oporbu, što u biti i jest smisao višestranačja i izbornih procesa u Bosni i Hercegovini) nakačili novinari koji su se iskazali u nepoštivanju izborne volje hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Kako ne bi bilo zabune, Antun Mrkonjić, Emil Karamatić, Slavo Kukić, Zvonko Jurišić, Živko Budimir, Željko Asić, braća Lijanović i njihovi trabanti, za nas su sarajevski plaćenici koji zbog vlastitih interesa ne poštuju i negiraju izbornu volju hrvatskog naroda u BiH.

Hrvatski narodni sabor BiH je izborni pobjednik na općim izborima iz listopada 2014., i kao takav u mogućnosti je vratiti sve hrvatske pozicije legalnim i legitimnim predstavnicima hrvatskog naroda u BiH, a koje su Komšići, Mrkonjići, Lijanovići, Jurišići, Budimiri i Asići ustupili velikobošnjačkoj politici za dobro plaćene fotelje. Ono na što mi ukazujemo jest da je hrvatski narod glasovao za listu Hrvatskog narodnog sabora BiH, a u stvarnosti, uz pojedinačne iznimke, sve pozicije su uzeli političari jedne stranke što ne odražava duh hrvatskog zajedništva.

Hrvatski narod u Bosni i Hercegovini ima različita povijesna iskustva i u Hrvatskom narodnom saboru BiH je vidio mogućnost pluralizma koji bi omogućio politička sučeljavanja na političkoj, ideološkoj, gospodarskoj, kulturnoj, povijesnoj i svakoj drugoj oblasti, i koji bi vodili pronalaženju rješenja za ustavnopravnu jednakopravnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

Drugi važan segment je pozitivna selekcija kadrova koja pretpostavlja domoljublje, kompetentnost, sposobnost, moralnost i nadasve bogobojaznost, koja će se suprotstaviti sveprisutnoj političkoj sebičnosti koju krasi oholost, lakomost, požuda i neumjerenost u materijalnom posjedovanju i koja u potpunosti izaziva ljubomoru i gnjev u hrvatskom narodu.

Privilegije u društvu proizlaze iz moći interesnih skupina i one čine ideologiju razvaline i postojat će sve dotle dok se o njima javno ne progovori.
Ne krase svakog hrvatskog političara pozitivne osobine niti su se svi iskazali u zaštiti nacionalnih interesa, nego se takvi održavaju na političkoj sceni tek kao podobni i poslušni kadrovi.

Što se tiče sarajevskih plaćenika, koji daju potporu sarajevskoj politici koja Hrvatima u BiH bira predstavnike hrvatskog naroda, i koji svojim stalnim antihrvatskim djelovanjem razaraju i razjedinjuju hrvatski narod, nama nisu ni prijatelji ni saveznici, nego ih smatramo hrvatskim petokolonašima.

Svaki sabor je politička arena pa tako i Hrvatski narodni sabor BiH, u kojem svaki legalno i legitimno izabrani vijećnik i zastupnik može javno iznijeti svoja stajališta. Hrvatski narodni sabor BiH se mora boriti protiv jednoumlja, neograničene moći pojedinaca, nepotizma, korupcije i zalagati se za slobodu govora i transparentnost koja će biti u funkciji boljitka hrvatskog naroda u BiH kao društva jednakih prava i jednakih šansi.

Svi oni koji ovo ne mogu razumjeti zatočenici su totalitarnog mraka, opsjednuti vlastitom važnošću i upravo takve mi branitelji oboljeli od PTSP-a želimo onemogućiti u daljnjem devastiranju nacionalnih interesa hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Takvi pojedinci proizvode ideologiju razvaline i na tim razvalinama dobro žive.

Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a
KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA