Otkrivena banda koja je teško ranila policajca i otela 400.000 KM iz banke u Drvaru!

preljub, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, prometna nesreća, Sarajevo, samoubojstvo, bjeljina, kalesija, pljačka, Ljubuški, prometna nesreća, Mostar, grom, ubojstvo, savo milošević, Bijeljina, pljačka, Sarajevo, uhićenje, Tomislavgrad, pljačka, ubojstvo, Tomislavgrad, bomba, cajke, Hercegovina, hrp, Mostar, požar, automobil, eksplozija, Sarajevo, Mostar, paljevina, zapaljena vozila, Livno, samoubojstvo, puška, pljačka, Tomislavgrad, struja, strujni udar, odzak, Travnik, pucnjava, faruk balijagić, Tuzla, Ljubuški, samoubojstvo, Livno, pljačka, kladionica, samoubojstvo, sokolac, dječak, Srbija, prometna nesreća, prometna nesreća, Široki Brijeg, ante naletilić, samoubojstvo, Kiseljak, pljačka, Mostar, trgovina, heroin, šverc, suđenje, nova bila, ubojstvo, pucnjava, Široki Brijeg, policija, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, pogibija, glamoč, pogibija, minsko polje, pogiija, bračno putovanje, prometna nesreća, Stolac, traktor, prometna nesreća, pogibija, Orašje, samoubojst

... u Drvaru u kojoj je teško ranjen policajac, neslužbeno doznaje Pogled.ba.

No sva trojica su trenutačno u bijegu i za njima bi uskoro trebala biti raspisana međunarodna tjeralica. Jedan od njih im je i od ranije poznat, a bio je i osuđivan.
On je, kako se sumnja, i predvodio skupinu te po život opasno ranio policajca. Trenutačno se, naime, nalazi u Srbiji, čije također ima državljanstvo. I ostala dvojica su, kako se sumnja, s plijenom pobjegli iz BiH. Više pojedinosti se nije moglo dobiti u cilju istrage.

- Ma, sve su pokupili. Ispraznili sef, bankomat i blagajnu s pulta. Prema posljednjoj računici, oteli su gotovo 400.000 maraka. Odmah po otvaranju, dok ih jedan čekao vani, dvojica očito vještih pljačkaških profesionalaca s potkapa i crnim gumenim maskama na glavama razbila su staklo i vrata, razoružali zaštitara i od jedne od ukupno tri službenice, koje su ležale na podu, tražili da im otključa šifirane blokade.... Iako se radilo o minutama, za napadnute je sve to trajalo čitavu vječnost. Pri tom oružanom prepadu s dugim cijevima, doživjeli su veliki strah, a jedan je i kundakom puške udario po vratu i plećima nesretnu službenicu.

Prethodno su prekinuli alarm i radili kao po točno isplaniranim uputama- ispričali su za Pogled.ba srodnici žrtava ove spektakularne krvave pljačke koja se dogodila oko 7.30 sati u poslovnici Intesa SanPaolo banke u Titovoj ulici usred Drvara.

U razmijeni rafalne vatre, pri bijegu su u kralježnicu teško ranili policajca Žarka Bošnjaka (49), djelatnika PP Drvar, pa ubrzo na prijevoju Oštrelj zapali tjedan dana ranije u Livnu ukradenog audija A4, splitskih oznaka, i drugim vozilom pobjegli prema manjem entitetu preko Petrovca .

Unatoč blokadi čitavog područja, kao i podizanju specijalaca iz Livna i Banje Luke, te helikopterima i graničarima, razbojnici su uspjeli ‘nestali' s bogatim plijenom.
Inače, kako smo pisali, prije manje od mjesec dana u istoj ulici u Drvaru, gdje se nalazi i policijska zgrada, zapaljeno je vozilo jedinoj tamošnjoj policajki Dragani K., a piroman i njegovi motivi još nisu otkriveni. Istraga traje.