Otac stradalog Dženana: Najveći poraz jednog tužitelja je kada ne dokaže prometnu nesreću

Dženan Memić, suđenje

Muriz Memić, otac smrtno stradalog Dženana Memića, kazao je nakon današnjeg suđenja da je najveći poraz jednog tužitelja ne dokazati prometnu nesreću i da će oni koji su krili njegovo ubojstvo na kraju završiti u zatvoru.

"Nikad ja neću biti zadovoljan, ali želim da se zahvalim ovim ljudima što su izdržali napade tužitelja Seada Kreštalice. Najveći poraz tužitelja je kada ne uspije dokazati prometnu nesreću, a on je nije dokazao da se dogodila", kazao je Memić.

Podsjećamo, novo vještačenje koje je prema naredbi Županijskog suda u Sarajevu provedeno u Banjoj Luci pokazalo je da Dženan Memić nije poginuo u prometnoj nesreći, kako je to opisano u spisima prvobitnog suđenja.

"Dženan je ubijen, to znaju Županisjko tužiteljstvo i Federalno tužiteljstvo , Ustavni sud i VSTV. Nećete izdržati, ja ću izdržati jer mi je Dženan inspiracija", rekao je Memić dodavši da će krivci za smrt njegovog sina i oni koji kriju tu smrt na kraju otići u zatvor.

Nakon suđenja ispred zgrade Županijskog suda u Sarajevu okupilo se nekoliko desetaka građana koji odaslali poruku transparentima kojima, između ostalog, na odgovornost prozivaju nekadašnju glavnu županijsku tužiteljicu Dalidu Burzić.