Orašje: Održana 6. proširena sjednica Središnjeg odbora HDZ BiH

HDZ BiH, dr. Dragan Čović, Predsjednik HDZ-a BiH, članovi Središnjeg odbora
Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović, upoznao je nazočne članove Središnjeg odbora o trenutnim aktualnim temama i političkoj situaciji.
„Danas smo na sjednici Predsjedništva donijeli ključne odluke oko koaliranja, jer u ponedjeljak imamo sjednicu predsjedništva HNS-a gdje ćemo formalno i potpisati koalicije za liste koje ćemo predati u utorak u12 sati, rekao je dr. Čović.

Pročelnik Izvršnog izbornog stožera HDZ BiH dr. Nevenko Herceg, prezentirao je Izbornu strategiju HDZ BiH za Opće izbore u BiH 2014. godine. Nakon kraće rasprave, Središnji odbor HDZ BiH, usvojio je Izbornu strategiju za Opće izbore 2014. godine.

Organiziranje stranke u pomoć poplavljnim, bila je iduća točka dnevnog reda Središnjeg odbora HDZ BiH, Vjekoslav Bevanda, Predsjednik Vijeća Ministara BiH informirao je nazočne o svemu što je uradila BiH s te razine, a Marijan Oršolić, Predsjednik Vlade Županije Posavske, podnio je kratko izvješće i iznio kronologiju poplave u Posavskoj županiji.

Predsjednik dr. Dragan Čović, upoznao je Središnji odbor o donatorskoj večeri u Vitezu pod motom „Prijatelji Posavini i svim ostalim poplavljenim područjima", gdje su četiri županije, Hercegbosanska, Zapadno-hercegovačka, Hercegovačko-neretvanska i Središnja Bosna za Posavinu i druga poplavljena područja, organizirali humanitarnu večer za 27. lipnja u Vitezu.

Donatorska večer okupit će predstavnike i nositelje vlasti, gospodarstvenike iz četiri županije kako bi još jedanput pokazali svoje veliko srce i volju za pomoć poplavljnim područjima.

hdzbih.org