FOTO  Održana treća sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ-a BiH u Brčkom i okrugli stol s osvrtom na položaj mladih

mladež, mladež HDZ, Brčko

...održana je treća redovita sjednica Predsjedništva Mladeži HDZ BiH te okrugli stol na kojemu je predstavljen program rada Mladeži HDZ BiH za razdoblje 2015.-2017. godine s posebnim osvrtom na položaj mladih.
U uvodnom dijelu riječi dobrodošlice izrazio je dopredsjednik Hrvatske demokratske zajednice BiH dr. Anto Domić, koji je ujedno i predsjednik HDZ-a BiH Organizacije za Brčko distrikt i gradonačelnik Brčko distrikta BiH. Dr. Domić je svoj mladeži poželio uspješan rad te ugodan boravak u Brčko distriktu BiH.

Mladež je organizirala okrugli stol na kome se raspravljalo o problemimam s kojima se mladi susreću u Bosni i Hercegovini.
"Treba spriječiti iseljavanje mladih iz Bosne i Hercegovine osiguravanjem novih radnih mjesta. Nije dovoljno reći ostanite ovdje u vašim domovima nego je tim ljudima potrebno osigurati egzistenciju. Rješenje koje nudi mladež kroz program koji smo usvojili u našem predsjedništvu postignuto je u suradnji sa svim razinama vlasti, uz naš potpuni angažman. Rješenje vidim u zajedništvu, kontinuiranom radu, u stvarnoj želji i uključivanju svih važnih aktera, a u cilju rješavanja problema s kojima se mladi susreću", izjavio je predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul.

"Mi smo jako aktivan odbor i ponosimo se time. Naša organizacija u Brčkom je prepoznata po aktivnostima zbog čega svakodnevno dobivamo pohvale od naših sugrađana", kazala je Ružica Jokić, predsjednica Mladeži HDZ BiH Organizacije za Brčko distrikt dodajući da je tematika okruglog stola među nazočnima bila izuzetno dobro prihvaćena jer se dotiče mladih i njihove budućnosti u Bosni i Hercegovini.

Mladež HDZ BiH će i dalje nastaviti s aktivnostima na poboljšanju života i prilika za mlade u Bosni i Hercegovini te će i dalje organizirati tematske okrugle stolove koji će se baviti problemimam mladih u našoj zemlji.