Održana proširena sjednica GO Mladeži HDZ-a BiH Mostar.

Mostar, Mladež HDZ-a BiH
Sjednici je nazočilo više od 90 članova Gradskog odbora, predsjednika temeljnih ogranaka Mladeži i članova izvršnih odbora TO Mladeži Gradske organizacije Mostar.
Glavna tema proširene sjednice Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar bile su pripreme za Opće izbore 2018. Kao predsjednik Odjela za volontere unutar Izbornog stožera GO HDZ-a BiH Mostar, Zovko je konstatirao kako će odjel za volontere činiti svi članovi Gradskog odbora kao i članovi izvršnih odbora TO Mladeži.

Ukupna brojka Odjela, koji za cilj ima pružiti maksimalnu potporu HDZ-u BiH u pripremi za Opće izbore 2018., jeste više od 200 članova Mladeži.

Predsjedništvo GO, na čelu s predsjednikom Markom Zovkom, zatražilo je maksimalan angažman svih članova. Sastav i brojnost Odjela za volontere, još jednom pokazuje, kako je Gradska organizacija Mladeži HDZ-a BiH u Mostaru najveća i najbrojnija te spremna podnijeti sve izazove koji se očekuju u pripremama za Opće izbore 2018. godine.

Gosti na sjednici bili su predsjednica ŽO Mladeži HNŽ-a Adrijana Prskalo i predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mario Mikulić.

Jedna od tema sjednice bila je i najava ovogodišnjeg „Sportskog druženja mladih Grada Mostara 2018." u organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Mostar. Predsjedništvo je predstavilo planove za sportsko druženje koje će se i ove godine organizirati na Buni, u Relax outdoor centru 25. i 26. kolovoza. Očekuje se još veći broj natjecatelja, ekipa, gostiju i sudionika, a najavljen je dolazak i gostiju iz Republike Hrvatske.
Sportsko druženje 2018. godine dodatno je obogaćeno sadržajima za najmlađe kao i dodatnim zabavnim sadržajem za sve sudionike, a očekuju se još bolje i organiziranije sportske igre u Gradu Mostaru.