Oblačno sa slabom kišom, temperatura do 28 stupnjeva

stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, kiša, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMSBIH
Prije podne, slaba kiša se očekuje u centralnim i istočnim područjima. Tijekom dana, padaline se očekuju i u ostalim djelovima. Nešto manje oblačnosi i bez padalina bit će na sjeveroistoku Bosne.

Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 19, a najviša dnevna temperatura zraka između 20 i 26, na jugu do 28.

Petak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima sa kišom i pljuskovima. U Hercegovini, zapadnim i centralnim područjima Bosne moguća je i grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 27, na jugu do 29.

Subota u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, kiša i slabi pljuskovi se očekuju u južnim, istočnim i centalnim područjima zemlje. Nešto manje oblačnosi i padavina se očekuje u sjevernim djelovima. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, na jugu zemlje od 15 do 18, a najviša dnevna temperatura zraka od 21 do 27, na jugu do 29.