Objavljena snimka krađe pomoći u Doboju

03.06.2014

BN televizija objavila je amatersku snimku na kojoj se vide osobe kako na zadnji sporedni izlaz iznose humanitarnu pomoć iz Doma učenika u Doboju.

Na snimci, koju je, kako BN tvrdi, netko dostavio redakciji, se vidi kako, za sada nepoznate osobe, ubacuju pakete vode u vozilo te kako to isto vozilo u večernjim satima potpuno natovareno odlazi iz dvorišta Doma učenika .

Sve ovo, kako tvrdi gledatelj BN televizije koji im je i dostavio snimku, događalo se prije nekoliko dana.

''Na snimkama se vidi privatno vozilo s jasno vidljivim brojem tablica kako ubacuje vodu i dječije pelene. Isto to vozilo ponovo u večernjim satima uzima nove količine humanitarne pomoći.Ostale snimke pokazuju ponovo nove osobe koje iz Doma učenika Doboj ubacuju više kutija humanitarne pomoći što je morbidno, ako se zna da pomoći nema ni za one najugroženije'', navela je BN televizija.

Dodaje se kako se za to vrijeme, građanima Doboja koji dođu na vrata Doma učenika, ''govori da je radno vrijeme do 11 sati ili da mogu dobiti samo sojino mlijeko''.

O krađama humanitarnih pomoći govorilo se i ranije i u drugim mjestima, a vlasti su naredile kontrolu donacija, a tužiteljstvo objavilo kako je odlučno kažnjavati preprodavače pomoći. S terena, čini se, ipak dolaze vijesti kako se nadgleda kroz prste.

Tagovi: krađa Doboj pomoć
loading...