Obavijest braniteljima oboljelim od PTSP-a

ptsp, obavijest, Slavo Kukić, branitelji, mirovina, vojne mirovine, Posušje, Sajam braniteljskih zadruga, branitelji, Udruga Zaboravljeni branitelji, GP Kamensko

Obavijest prenosimo u cijelosti:

Dana 13. ožujka 2014. godine, u Sarajevu će bit upriličena promocija knjige „Lopovluk u ime naroda“, čiji je autor jedan od najbogatijih i najplodnijih profesora u BiH, koji za sebe voli reći kako je „Hrvat s dna kace", prof. dr. Slavo Kukić. Mi, branitelji oboljeli od PTSP-a više od dvije decenije pratimo znanstveno-politički rad prof. Slave Kukića i smatramo ga jednim od najvećih ljevičara na prostorima bivše Jugoslavije.

Knjiga „Lopovluk u ime naroda" je zbirka eseja i kolumni koje je navedeni autor objavljivao na portalu Depo, što nas je podsjetilo na jednu drugu zbirku, zbirku erotskih narodnih pjesama Vuka Stefanovića Karadžića, koju je prof. Kukić predstavljao svojim studenticama na raznim fakultetima u BiH na kojima je angažiran kao jedan od najbolje plaćenih profesora.

Prema pričama s bh. fakulteta, prof. Slavo Kukić je mladim studenticama sebe volio predstavljati Karadžićevim stihom „ja sam crven ban koji je*e svaki dan, kada vidim sise tvoje tresu mi se gaće moje".

Crven ban iliti prof. Slavo Kukić, ima sve osobine velikih, lijevo orijentiranih, povijesnih ličnosti, koji su voljeli novac i žene, poput Josipa Broza, Josifa Visarionoviča Džugašvilija ili nedavno preminulog Kim Jong-Ila, i zasigurno je vrlo zanimljiva povijesna ličnost koja potječe iz okoline Posušja. Stoga, pozivamo branitelje oboljele od PTSP-a da u što većem broju nazoče promociji knjige u Sarajevu koju će predstaviti Svetlana Cenić, Mirko Pejanović, Esad Bajtal i Hidajet Repovac.

Mi, branitelji oboljeli od PTSP-a, s nestrpljenjem očekujemo kada će „Crven ban" imati promociju svoje knjige i u Mostaru.


Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a
KOORDINACIJA UDRUGA PROIZIŠLIH
IZ DOMOVINSKOG RATA