Nitko nikada u BiH nije izgovorio tako monstruoznu prijetnju kao Komšić

ivan boban, Željko Komšić, Željko Komšić, Željko Komšić, Velika Britanija, Željko Komšić, priopćenje, priopćenje za javnost, Željko Komšić, ilija cvitanović

Ekstremnim krugovima u BiH kojih ima u sva tri naroda, a posebno u bošnjačkom, netko je dao zeleno svjetlo da pokušaju ugroziti sigurnost srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ukazuje politički analitičar Anđelko Kozomara.

Kozomara naglašava da nitko nikada u BiH, bez obzira na to kojem narodu pripada, nije izgovorio tako monstruoznu prijetnju kao predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić da će “svatko tko pokuša da otme nadležnosti od BiH završiti u Haagu ili pod zemljom” i navodi da je očigledno da Komšić za to ima podršku.


“Komšić osobno nema moć da nešto organizira, ali je mogućnost da netko stoji iza njega vrlo vjerojatna. Pogotovo što nitko ne reagira na njegove riječi, na otvorenu najavu da bi /Dodik/ mogao završiti pod zemljom. BiH nastavlja da tone sve dublje u krizu iz koje će teško izaći, a tu krizu produbljuju Komšić i /bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik/ DŽaferović svojim nerazumnim ucjenama i kao što smo svi sada čuli i prijetnjom”, kaže Kozomara za “Sputnjik”.



On ističe da je trebalo da strani protektori koji upravljaju BiH odmah reagiraju na Komšićevu izjavu, a umjesto toga veleposlanici pet zemalja su upozorili “sudeći po sadržaju priopćenja- Dodika, iako ga nisu imenovali javno, da nitko ne može ugrožavati Dayton”.

Kozomara ukazuje i da je ova direktna prijetnja srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku samo dokaz koliko je Komšić neozbiljan političar i da mu ne priliči funkcija koju obavlja,prenosi ero.tel.