Nino Raspudić: Prosvjedi su samo prvi dan bili socijalni bunt i revolt

Nino Raspudić, Nino Raspudić, Božić, Nino Raspudić, Nino Raspudić, Nino Raspudić, prosvjedi, Nino Raspudić, prosvjedi, Nino Raspudić, BIH, Nino Raspudić, Nino Raspudić, Nino Raspudić, Ante Tomić, Nino Raspudić, javna tribina, SDP, Nino Raspudić, Nino Raspudić, Hrvati u BIH, Nino Raspudić, Hrvati, Hrvatska, hrvatska EU, hrvatsko pitanje u BiH, Beč, Nino Raspudić, kratki espreso, knjiga, Nino Raspudić, Nino Raspudić, Stolac, Nino Raspudić, antifašisti, Nino Raspudić, Aleksandar Stanković, Nino Raspudić
Naglasivši da mu se nisu svidjele političke poruke na skupovima demonstranata, Raspudić je rekao da ne vidi nikakvu vezu između socijalnog bunta i zahtjeva za ukidanjem županiji u Federaciji.

Raspudić ističe da najlogičnije izgleda da se ono što je krenulo kao socijalni bunt pretvorilo u unutarbošnjački politički obračun.

"Žalosno je što neki ljudi, koji su dio vlasti već tri godine, osuđuju vlastodršce i podržavaju prosvjede, poput Lijanovića i HSP-a", kaže Raspudić.

Prema njegovom mišljenju, čini se da koalicija Radončić-Komšić nastoji pokupiti simpatije javnosti koja podržava prosvjede, dok su SDA i SDP u početku bili prilično pogubljeni.

On je dodao da protesti u FBiH nisu dobra poruka ni inozemnim partnerima i svakako će utjecati na investitore koji su imali namjeru da novac ulažu na to područje.

Srna