Nenadu Stuparušiću iz Sokoca isplaćen nevjerovatan dobitak od 69.000 KM

dobitak, kladionica, pomoć, gospodarstvo, financije, Vijeće ministara, financiranje, poljoprivreda, proizvođači, Fortuna, Gračanica, tužiteljstvo, pranje novca, presuda
Iako je bila u pitanju softverska greška na aparatu, iz tvrtke su priopćili kako su odlučili nagraditi povjerenje svog redovnog igrača.
 
Nenadu Stuparušiću iz Sokoca biti će isplaćen dobitak od 69.000 KM.
 
„Već duže vrijeme igram samo u Mozzartu zbog toga što imaju reputaciju najboljeg i najsigurnijeg priređivača igara na sreću u regiji kod koga su zagarantirane isplate. Moj slučaj to i potvrđuje. Ovim dobitkom riješio sam svoju egzistenciju i želim poručiti ostalim igračima da igraju u Mozzartu zbog toga što oni svaki eventualni problem rješavaju u korist igrača.“ 
 
Na pitanje hoće li i dalje poslije ovog dobitka da igra on odgovara: „Naravno, tek sada vjerujem u sreću!“.
 
Podsjetimo,  prije nekoliko dana na uplatnom mjestu Mozzarta u Sokocu Nenad je na displeju aparata vidio cifru od 69.000 konvertibilnih maraka, kao dobitak koji je u stvari nastao kao rezultat tehničke greške aparata.
 
dobitak,kladionica
 
Iz tvrtke Mozzart ističu kako su odlučili da, uprkos tome što nisu imali nikakvu pravnu obavezu, isplate dobitak.
 
„Na zadovoljstvo našeg igrača, iako je zakonom definirano da u ovakvim slučajevima nismo u obavezi isplatiti dobitak, tvrtka će to učiniti, prije svega, zbog povjerenja koje nam je ukazao igrač", istakao je Borjan Popović, direktor Odjela korporativnih komunikacija Mozzarta.
 
On je dodao kako je evidentno, i lako dokazivo, da je došlo do kvara na aparatu, jer igrač nije imao dobitnu kombinaciju, iako mu je na displeju ispisana cifra od 69.000 maraka.
 
„Ovakva situacija opisana je i u našim pravilima igara i takve greške se gotovo svakodnevno događaju u bankarskom poslovanju i drugim vrstama platnog prometa, kada se izvrši pogrešna uplata, ona se najnormalnije stornira. Takođe, u našim pravilima igara definirano je da postoji ograničenje o maksimalnoj isplati na aparatima koje iznosi 20.000 maraka“, pojasnio je Popović i istakao da će o tehničkoj grešci obavijestiti proizvođača aparata.
 
Unatoč svemu tome, iz Mozzarta ističu kako se nadaju da će, kao i do sada, biti prepoznati kao tvrtka koja čini sve i preko svojih mogućnosti da bi se igrači kod njih osjećali ugodno i bili zadovoljni. Slučaj Nenada Stuparušića je svakako potvrda ovih nastojanja.