Idući tjedan najavljeno zahlađenje i snježne oborine

vremenska prognoza, veljača, zatopljenje, vremenska prognoza, snijeg, zima, vremenska prognoza, snijeg, zima, snijeg, Božić, hladna zima, sezonska depresija, umor, sindromom kroničnog umora, vremenska prognoza, zima, zahlađenje

Četvrtak će biti u znaku oblaka i kiše koja će mjestimice padati. Tijekom dana, oborine će postupno prestajati, već ujutro na zapadu i Hercegovini,  a poslijepodne u cijeloj BiH , prognozira Dunja Mazzocco Drvar za N1.

U noći se očekuje daljnje kidanje naoblake, a po nekim nizinama stvorit će se i magla.

Danju će temperatura biti slična jučerašnjoj ili samo malo viša. Maksimumi se u Bosni očekuju od 3 do 7, drugdje od 8 do 13 stupnjeva.

Vrijeme u petak, subotu i nedjelju

U petak će u prvom dijelu dana vrlo vjerojatno biti i dosta sunca. Poslijepodne se očekuje novo jače naoblačenje, a do kraja dana s jugoistoka i nove oborine. Vjetar će biti slab, a dnevna temperatura malo viša.

U subotu u sjevernim dijelovima regije, vrlo vjerojatno do Save uglavnom suho. U Lici će padati najvjerojatnije kiša. Ponovno će biti vjetrovitije, zapuhat će na zapadu jak sjeverac i bura koja će u nedjelju u primorje donijeti i sunce.

Sunca će biti i u zapadnim krajevima, dok će se na istoku vrlo vjerojatno veći dio dana zadržavati tmurno vrijeme, ali veći dio dana ipak će biti uglavnom suho. Bez obzira na to sunce i nešto malo topline, a pogotovo ne na činjenicu što počinje treći mjesec u kalendaru, ne spremajte još zimsku odjeću, pa ni lopate za snijeg.

Danas.hr/ N1