Ne ponovilo se: Ovako su pričali platformaši prije nepune četiri godine

platformaši, čistka, platformaši, vlast, platformaši, branitelji, revizija, nepotizam, Vlada Federacije, platformaši, Željko Komšić, Zlatko Lagumdžija, SDP BIH, Nermin Nikšić, platforma, platformaši, vlast, BIH, država za čovjeka, platformaši, nepotizam, država za čovjeka, platformaši, zaduženja, javna poduzeća, platformaši, imenovanje, platformaši, Republika Srpska, pomoć, SDP BIH, vlast, platformaši, platformaši, platforma, sastanak, Federacija BIH, unitarna bih, platformaši, platformaši, vlast, BIH, HT MOSTAR, platformaši, smjene, sindikat, platformaši, prevara, platformaši, udar, Hrvati u BIH, SDP BIH, HDZ BiH, platformaši, federalna vlada, Federacija BIH, smjene, platformaši, platformaši, kadrovi, smjene, koalicija, proračun, platformaši, SDA BIH, SDP BIH, Zvonko Jurišić, Jerko Ivanković Lijanović, platformaši, platforma, platformaši, Bošnjaci, Hrvati u BIH, županije, HNŽ, ZHŽ, igre na sreću, Vlada FBiH, platformaši, platforma, BIH, FBIH, Vlada FBiH, MMF, no
Definitvno ova platformaška i nelegalna vlast u FBiH najgora je u poslijeratnoj BiH. Vlast je u FBiH uspostavljena nelegalno uz pomoć matematičkog eksperta Valentina Inzka.

Bošnjačke stranke i partije su uz pomoć HSP-a BiH i NSRZB, uz blagoslov već spomenutog Inzka preuzele vlast koju obnašaju protekle četiri godine koje će ući u povijest zapamćene po mnogim aferama, kao i političkim prebjezima.

Da ne duljimo vratit ćemo se unatrag te četiri godine i uspostavu platformistana.

Ono što je u predstavljanju platforme govorio slučajni prolaznik, Zlatko Lagumdžija posebno nas ne interesira, ali uši nam i dalje para njegova besjeda: Ovo je poziv da ne dijelimo ni sebe ni fotelje, već posao i odgovornosti. Mi nismo došli da se dogovaramo što će ko od nas biti, već što nam je činiti.

Komantar za ovo nije potreban, pogotovo ne nakon što su on i njegovi politički partneri napravili od FBiH.

Sada je puno važnije što su tog dana rekli gospoda Zvonko Jurišić i Mladen Ivanković Lijanović.

Ovim dokumentom (platformom) otklonili smo sve hrvatske frustracije, stavili smo u jednakopravan status sve narode u BiH. Vi znate da je frustracija kod Hrvata bila da nam drugi biraju člana Predsjedništva. Ovim dokumentom je to spriječeno i predsjedavajući Predsjedništva će se birati u parlamentu", kazao je Jurišić.

Danas nam je poznato koliko su Hrvati bili ravnopravni. Sem što su Hrvatima Bošnjaci izabrali člana predsjedništva otišli su i nekoliko koraka dalje, te izabrali i predsjednika FBiH, ali i ubacili svoje ljude u sve profitabilne tvrtke sa hrvatskim predzakom sa ciljem uništavanja ekonomske moći Hrvata u BiH.

Danas i Zvonko Jurišić pere ruke od platforme, kao da to njega uopće ne interesira i kao da on nije taj koji je pristao na igranku koju su priredili Bošnjaci Hrvatima u BiH. Za vrijeme platformistana Jurišića je napustio Budimir Živko, te osnovao svoju stranku koju podupire nekiliko minijaturnih strančica iz Sarajeva, dok je Josip Perić sada predsjednik Hrvatske nezavisne liste.

S obzirom na sve danas su nam puno interesantnije riječi Mladena Ivankovića Lijanovića: „U svemu onome na što sam dao svoj pristanak, posebno naglašavam ekonomiju. Ono što smo mi proklamovali jeste oporezivanje luksuza, podrška proizvodnji u BiH, redefiniranje uloge razvojne banke, jer to je nešto što smo mi predložili. I na kraju, mislimo da građani BiH ne bi trebali daljnje odlaganje implementacije".

Da nije žalosno bilo bi smiješno, a gospodina Mladena zajedno sa rođenim bratom, te još nekoliko vodećih ljudi iz stranke danas su uhitili pripadnici SIPA-e.

Ova akcija SIPA-e je šlag na kraju ere vladavine platformaša.

Ne ponovilo se više nikada.

HERCEGOVINA.info