Narednih dana oblačno s kišom i pljuskovima, na planinama susnježica

poplave, nevrijeme u Mostaru, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na cestama, vremenska prognoza, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, prognoza vremena, pljuskovi , stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, kiša, nevrijeme, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, vremenska prognoza, kiša
Poslijepodne u Bosne su mogući pljuskovi i grmljavina. Dnevne temperatura od 11 do 18, na istoku i sjeveroistoku Bosne do 22 stupnja.

U ponedjeljak, 13. svibnja, očekuje se oblačno vrijeme s kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Očekivana količina oborina u većem dijelu BiH bit će između 20 i 60 l/m2. U središnjim, sjevernim područjima Bosne i u Krajini očekuje se između 60 i 100 l/m2. Vjetar slab do umjeren sjevernih smjerova. Jutarnje temperature od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevne od 7 do 14, na istoku i sjeveroistoku Bosne do 16, a u Hercegovini od 14 do 18 stupnjeva.

U utorak, 14. svibnja, bit će oblačno vrijeme s kišom. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Očekivana količina oborina u većem dijelu BiH bit će između 10 i 30, na sjeveru, sjeveroistoku Bosne i u Krajini lokalno do 40 l/m2. Jutarnje temperature od 1 do 7, na jugu od 8 do 12, a dnevne od 6 do 12, na jugu od 14 do 19 stupnjeva.

U srijedu, 15. svibnja, bit će pretežito oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Očekivana količina oborina u većem dijelu zemlje između 5 i 15 l/m2. Ponegdje na sjeveroistoku Bosne, poslijepodne, je moguć jači pljusak kiše praćen grmljavinom. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu do 12, a dnevne od 13 do 20 stupnjeva.

U četvrtak, 16. svibnja, očekuje se pretežno oblačno vrijeme s poslijepodnevnim pljuskovima. Očekivana količina oborina između 5 i 15 l/m2. Padavine se ne očekuju središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu do 12, a dnevne od 10 do 16, na jugu od 17 do 21 stupanj.

U petak i u nedjelju se očekuju slabi lokalni pljuskovi, a u subotu, prema današnjoj prognozi, bez padavine, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.