Nakon sunčanih dana, vraćaju nam se kiša i snijeg

vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, BIH, vrijeme, zahlađenje, kiša
Za vikend nas očekuje većinom sunčano vrijeme, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U petak se u Hercegovini očekuje smanjenje oblačnosti od poslijepodnevnih sati, a u Bosni tijekom noći s petka na subotu vjetar umjerene jačine, s jakim udarima, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U noći s petka na subotu jačanje bure.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4 stupnja, na jugu do 7 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10 stupnjeva, na jugu zemlje od 12 do 16 stupnjeva.

U subotu, 23. veljače, u Hercegovini većinom sunčano. Više oblačnosti prije podne na sjeveru Hercegovine. U Bosni prije podne pretežno oblačno. Slab snijeg je moguć u centralnim i istočnim područjima. Od poslijepodnevnih sati u Bosni smanjenje oblačnosti. Vjetar umjeren, s jakim udarima, sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne olujni udari vjetra.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5 stupnjeva, na jugu zemlje do 0 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -6 i 0 stupnjeva, na jugu zemlje do 5 stupnjeva.

U nedjelju, 24. veljače, u Bosni i Hercegovini se očekuje pretežno sunčano vrijeme. Vjetar većinom slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jak vjetar u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -12 i -6 stupnjeva, na jugu zemlje do 0 stupnjeva.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 2 stupnjeva, na jugu zemlje od 5 do 8 stupnjeva.