Na Doljanima velike gužve, koristite granične prijelaze Bijača, Crveni Grm, Gorica

granica, gužva, Doljani, Doljani, GP Doljani, MGP Doljani, granični prijelaz doljani, AMS BIH, tehnički pregled, vozila, Hrvatska, more, granica, gužve
Jutros su se na pojedinim graničnim prelazima pojavile gužve koje nagovještavaju dugo toplo ljeto i posjete turističkim destinacijama uz Jadransko more.

Kako javljaju lokalni mediji, veća gužva i zastoj zabilježeni su na graničnom prelazu Doljani kod Čapljine na ulazu u Republiku Hrvatsku, točnije Metković. Za ulazak u RH trenutno treba čekati oko sat vremena i među putnicima pomalo vlada nervoza. Svi oni koji će narednih dana krenuti put Jadrana i žele koristiti GP Doljani trebali bi razmisliti o drugim graničnim prelazima kao rješenju za lakši i brži prijelaz preko granice.

Za one koji se kreću prema Dubrovačkoj regiji preporučuje se korištenje graničnih prijelaza Čepikuće (Ravno-Slano) ili Ivanica (Trebinje-Dubrovnik), a onima koji se kreću prema Makarskoj rivijeri ili sjevernije, preporučuju se granični prijelazi Bijača, Crveni Grm, Gorica ili Orahovlje.

abcportal.info