MUPRS traži da tužiteljstvo ispita točnost tvrdnji Suzane Radanović

MUP RS, suzana radanović, David Dragičević, tužiteljstvo, pravda za davida, Pravda za Davida i svu djecu BiH

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) pozvali su Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka da ispita točnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina Davida Dragičevića.

Pojedini portali prenijeli su da je Suzana Radanović, majka stradalog mladića Davida Dragičevića iz Banje Luke, na svom Facebook profilu, ali i na Facebook grupi Pravda za Davida, objavila status u kojem je direktno za smrt svoga sina optužila jednog inspektora MUPRS-a.

Iz entitetske policije podsjećaju da Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka vodi istragu u vezi sa smrću Davida Dragičevića.

-Budući da je imenovana osobno prozvala pripadnika MUP-a Republike Srpske za ubojstvo, tražimo da se tužiteljstvo javno očituje – naveli su u saopćenju.

Ako tužiteljstvo ima dokaze, kako dodaju, postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za kazneno djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom.

(fena)