MUP HNŽ: Otkrivena 4 migranta, a kod trojice Sarajlija pronađen Speed

MUP HNŽ: Otkrivena 4 migranta, a kod trojice Sarajlija pronađen Speed
Policijska patrola je odmah provjerila osobe te utvrdila da se radi o osobama iz Palestine , Saudijske Arabije i Libije te su isti predati u Odjel za strance u Mostar.

Policijsko vozilo PI Glavatičevo je u mjestu Borci , izvršilo kontrolu vozila marke VW Touran oko 20:50 sati kojim je upravljao K.J.(1988) a kao suvozači u vozilu su se nalazili još S.A.(1986) i K.D.(1987) svi iz Sarajeva.

Isti su tom prilikom , na upit patrole policije , dragovoljno predali jedan smotuljak bijele tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Speed. O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije.

Od ostalih događaja izdvojene su četiri prometne nezgode na prometnicima u HNŽ-u, od čega su dvije bile na području Mostara, a po jedna na području Jablanice i Čapljine. Iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta registrirane su dvije prijave na području Mostara, navodi se dnevnom izvješću MUP-a HNŽ-a.

Iz oblasti javnog reda i mira registrrirano je pet prekršaja i to na području Mostara tri, a na području Čapljine i Jablanice po jedna.