Mostar: Održana 17. redovita sjednica Gradskog odbora Mladeži

Mladež HDZ BiH, Mostar
...je u utorak, 17. srpnja u Domu HDZ-a BiH u Mostaru. Tema sjednice bila je koordinacija aktivnosti na razini gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Mostar i planovi za naredno razdoblje uz organizacijske pripreme za nadolazeće Opće izbore 2018.

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar izrazio je punu potporu listama Hrvatske demokratske zajednice BiH i njezinim kandidatima na čelu s kandidatom za člana Predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda, predsjednikom dr. Draganom Čovićem.

Brojka od 200 članova Mladeži, koji čine Odjel za volontere unutar Izbornog stožera Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, ukazuje na visoku razinu spremnosti i motiviranosti Mladeži za pobjedu na Općim izborima 2018. Organiziran i koordiniran rad svih članova gradske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Mostar bez sumnje vodi k uvjerljivoj izbornoj pobjedi na Općim izborima u listopadu ove godine, a predsjednik Marko Zovko naglasio je važnost angažmana svih članova Mladeži HDZ-a BiH gradske organizacije Mostara.

Gradski odbor Mladeži HDZ-a BiH Mostar, najveći naglasak stavio je na organizaciju ovogodišnjeg „Sportskog druženja mladih Grada Mostara 2018.„, koje će se održati 25. I 26. kolovoza. Pripreme za održavanje sportskog druženja teku prema dogovorenom planu, a u tijeku su prijave ekipa temeljnih ogranaka po sportovima. I ove godine sportsko druženje obuhvaća natjecanje kroz osam sportova i to nogomet, basket, tenis, stolni tenis, odbojka, boćanje, šah i tavla, a ove godine se organizira i natjecanje za najmlađe uzrasta do 7 godina.

Na kraju, Mladež gradske organizacije HDZ-a BiH Mostar iskazala je čestitke reprezentaciji Hrvatske za izvrsni uspjeh na Svjetskom prvenstvu 2018. godine.