Mladić tjerao djevojku na seks s prijateljem

otmica, otkupnina, silovanje, Makarska, silovanje, crna gora, silovanje, djevojka, seks, tjeranje, BIH, djevojčice, sila, profesor, manijak, šokantno, maloljetnica, seks, ucjena, maloljetnici, seks, Facebook, kćerka, majka, krevet
Edisa Demić iz "Novog puta" kazala je da je u našoj državi statistički najzastupljenija trgovina ženama, ali da su u posljednje vrijeme sve prisutniji slučajevi trgovine radi radne eksploatacije, piše Dnevni avaz.

- Sve je više mladih koji, u potrazi za poslom, napuštaju BiH bez provjeravanja gdje idu raditi. Nedavno smo imali slučaj "Azerbajdžan", kada su u toj zemlji oduzeti pasoši oko 800 radnika iz BiH. Onemogućen im je bio i kontakt s bilo kim, a sve radi iskorištavanja na radu - kaže Demić.

U Hercegovini je, ističe ona, najprisutnije iskorištavanje djece u svrhu prosjačenja.

- Također, u razgovoru s osnovnoškolcima doznajemo da su neki od njih seksualno ucjenjivani, a prisutna je i dječija pornografija, kao i trgovina djecom. Imali smo i slučaj da je mladić iskorištavao svoju djevojku na način da je ucjenama bila primoravana na seks s njegovim prijateljem - ističe Demić.

Tijekom kampanje prikazan je igrokaz koji su pripremili učenici Koledža ujedinjenog svijeta Mostar te kratki film "Dvije djevojčice".