Meteoalarm izdao upozorenje za nekoliko regija, ponegdje se očekuje jako nevrijeme

meteoalarm, crveno upozorenje, kiša, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, prognoza vremena, vremenska prognoza, ciklona, stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, meteoalarm, žuto upozorenje, vremenska prognoza, zahlađenje, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, poplave, poplave neretva, kiša, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na prometnicama, stanje na putevima, AMS BIH, vremenska prognoza, kiša, listopad, poplave, stradali od poplave, poplave neretva, polave, vodostaj, stabilizacija, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na
Pretežno oblačno, povremeno s rosuljom i kišom, a na Jadranu su mogući i pljuskovi s grmljavinom čeka nas za kraj vikenda. Više kiše očekuje se poslijepodne i osobito navečer. U unutrašnjosti ponegdje magla. Vjetar na kopnu većinom slab, potkraj dana u sjevernim i istočnim područjima do umjeren istočni i sjeveroistočni.U Hercegovini će puhati slabo do umjereno jugo, poslijepodne u jačanju na umjereno do jako. Temperatura zraka uglavnom od 3 do 8, a u Hercegovini od 13 do 18°C, izvijestio je DHMZ.

Ponedjeljak donosi umjereno do pretežno oblačno s povremenom kišom, a u Hercegovini i pljuskovima s grmljavinom. Ponegdje može biti obilne kiše. Uz pad temperatura zraka prema kraju dana u gorju može biti malo snijega. Zapuhat će slab i umjeren sjeveroistočnjak, a umjereno i jako jugo na sjevernom dijelu će okrenuti na buru.

Obilna kiša u Hercegovini, snažni pljuskovi i olujno jugo

Meteoalarm za početak tjedna izdao je upozorenje za nekoliko regija. Obilne kiše bit će u livanjskoj,sarajevskoj,mostarskoj i trebinjskoj regiji. Očekuju se olujni udari juga što bi moglo prouzročiti velike probleme.

Izgledi vremena od 1. 12. do 3. 12.

Umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom, u Hercegovini je moguća i grmljavina. Više kiše očekuje se u ponedjeljak i u noći na utorak. U gorju može biti i malo snijega, a u utorak ujutro pojava slabe i kratkotrajne susnježice i snijega moguća je ponegdje u unutrašnjosti. Umjereno i jako jugo će u utorak u Hercegovini, a u srijedu će okrenuti na buru i sjeverozapadnjak. Malo svježije.

DHMZ/Meteoalarm/