Marijan Knezović: Rujan je mjesec najstrašnijih zločina Armije RBiH nad Hrvatima

Marijan Knezović, socijalizam, BIH, Marijan Knezović, Marijan Knezović, Marijan Knezović, HVO, hrvatska šestorka u haagu, sud, Marijan Knezović, Marijan Knezović, Marijan Knezović, Marijan Knezović, Marijan Knezović, Marijan Knezović, BIH, Marijan Knezović, BIH, Marijan Knezović, BIH, Marijan Knezović, Amerika, Donald Trump, Marijan Knezović, BIH, Marijan Knezović, Marijan Knezović, Marijan Knezović, Božić, badnjak, pobačaj
Teško je i napisati kakve su sudbine zatekle brojne Hrvate, a takve sudbine Europu ne zanimaju, napisao je na Facebook objavi društveni aktivist Marijan Knezović.

Kako navodi Knezović, Hrvati su pred svijetom osuđeni za protjerivanje samih sebe i izmišljanje mudžahedina kako bi uplašili ljude, iako postoje video snimci gdje se isti loptaju ljudskim glavama.

U isto vrijeme, za zločine nad Hrvatima i protjerivanje Hrvata nitko nije odgovarao.

Za vrijeme sukoba HVO-a i Armije RBiH je protjerano ili izbjeglo oko 150.000 Hrvata i oko 50.000 Bošnjaka. Ako se taj podatak izrazi u postocima prema ukupnom broju Hrvata i ukupnom broju Bošnjaka u BiH, prema popisu stanovništva 1991. godine, onda je u tom sukobu protjerano 19,85 posto Hrvata i tek 2,6 posto Bošnjaka, istaknuo je popularni društveni aktivist.

Kad se društvo krene pitati zašto Hrvati na leđima nose teret katastrofalnih i plaćenih "Vegeta presuda", a nijedan Bošnjak nije odgovarao ni za što, onda može za sebe reći kako je normalno i humanističko, dodao je Knezović.

Dotad je samo letargična pojava u svemiru bez imalo empatije kojoj je zločinac ili eventualni zločinac problem samo ako je Hrvat, a dječje žrtve se broje i njihovi ubojice osuđuju samo ako pobijena djeca nisu Hrvati, zaključio je Knezović.