MARIJAN KNEZOVIĆ Nastavite trčati štafete u čast predragog vođe

BIH, HDZ, Marijan Knezović

Povodom izbora novih ministara od strane Čovića, komentator bosanskohercegovačke političke scene Marijan Knezović objavio je svoje mišljenje i izrazio nezadovoljstvo izborom osoba.

Podsjećamo, iz HDZ-a dostavljena su imena Vjekoslava Bevande za ministra finansija i trezora, Josipa Grubeše za ministra pravde i Ankice Gudeljević za ministra civilnih poslova.

U cijelosti prenosimo Marijanovu objavu s Facebooka: 

"HDZ BiH je po dobrom, starom običaju, izdao narod i utrpao se u vlast bez ikakve izmjene izbornog zakona ili drugih vitalnih pitanja za Hrvate u BiH. Srdačan pozdrav šaljem svim uhljebima koji su me u zadnjih par mjeseci napadali kako širim lošu klimu i kako će Čović ovaj put nešto napravit.

Podsjećate na ženu koju muž tuče svaki dan, a ona uvijek misli da će sutra prestati i ostaje mu beskrajno vjerna i poslušna. Zato mi vas je, dragi uhljebi kojima je zabranjeno misliti, stvarno žao. Sad nastavite trčat štafete u čast predragog vođe i nabijajte kondiciju za samoponižavanje.

Predložio je Čović i svoje ministre koji su profesionalno obučeni za šutnju i lizanje određenih dijelova tijela o trošku naroda. Bošnjacima je, naravno, uz to što apsolutno kontroliraju predsjedništvo te dvije trećine diplomacije, kao fini Božićni poklon od vođe Čovića zapakirano stiglo i ministarstvo vanjskih poslova.

Hrvatskom narodu je Čović za poklon spremio nekoliko nebitnih ministarstava iz kojih se lako izvlači lova, te jedno bitno (pravosuđe) za koje je predložen lik koji je u prošlom mandatu imao rezultate gore nego reprezentacija BiH u kvalifikacijama za europsko prvenstvo te bi možda bolje bilo da je ministar pravosuđa bio Sefer Halilović. Ni drugi predloženi ministri nisu nešto sposobni. Nema potrebe navodit njihova imena jer ih ne možete znati.

Naime, nikad se nisu izložili, progovorili niti išta korisno napravili. Ta skupa imena znaju samo oni koji se informiraju putem objektivnih medija (glasila) koji žive od Čovićeve crkavice i milostinje.

E, sad par godina slušat debilne izjave ili gledat bježanje od neugodnih pitanja, gledat kupljene sportaše, pjevače, fratre i ostale kako voždu drže leđa, brojat koliko Hrvata je iselilo, iseljava i iselit će, gledat kako Bošnjaci i Srbi slažu politike na temelju kakve-takve vizije dok se Hrvati kokošare po javnim poduzećima - pa opet na izbore i u boj za nacionalni interes."