Luksuzni lanac hotela traži radnike iz BiH

doha
Prijave su moguće preko partnerske kompanije Kouzon BiH sa sjedištem u Banjoj Luci, a ističe se da svjetski renomirani hotel osigurava osim mjesečnih primanja (iznos prema poziciji): bakšiš, vizu i troškove zrakoplovne karte, smještaj, obroke u tijeku radnog vremena, prijevoz od kuće do posla, zdravstveno osiguranje, plaćen godišnji odmor (21 dan), visokokvalitetne treninge i mogućnost za napredovanje.

Svaki kandidat koji uspješno prođe intervju i bude zaposlen imati će privilegiju da radi u takvom radnom okruženju koji je na visokom profesionalnom nivou i svakako, svi oni koji prođu radno iskustvo od dvije godine u luksuznom hotelu, imati će daleko veće šanse da se zaposle u najluksuznijim firmama širom svijeta.

Prosjek plaća ovisi od pozicije i kreću se od 300 do 500 eura, na koju se dodaje napojnica (bakšiš) i naknada za uslugu. Prijave mogu da pošalju svi u starosti od 18 do 35 godina na e-mail adresu [email protected], a više informacija možete dobiti od partnerske kompanije Kouzon BiH na br telefona +387 66 533 030.