Legenda Sarajeva preklinje za pomoć: Spasite mu ženu i djecu

poplave, pomoć, vojska, pomoć, poplava, Hercegovina, poplava, nesreće, pomoć, BIH, Slavonija, poplave, poplave, pomoć, poplave, apel, Orašje, poplave, pomoć, evakuacija, sava, crna kronika, Orašje, pljačka, vojska, poplave, Vlada RH, sava, vodostaj, poplave, sava, beskućnik, poplava, humanitarne akcije i apeli, poplave, sava, poplave, Orašje, pomoć, poplave, Posavina, poplave, šteta, Brčko, poplave, kuća
...o sudbini bivšeg suigrača Damira Hadžića, koji s obitelji živi u Željeznom Polju, mjestu koje je pretrpjelo stravično razaranje tijekom poplava.

Naime, Damir Hadžić proživljava dramatične trenutke. Njegov bivši suigrač Veldin Muharemović javio je kako je na Facebook profilu objavio apel u kojem poziva da se helikopterom spasi Hadžić i grupa ljudi iz Željeznog Polja.
"Uspio sam stupiti u kontakt s Damirom Hadžićem, prešao je neki mostić na sigurnu stranu. Sada nema mogućnosti da se vrati na drugu stranu do obitelji, žena i dvoje djece od koje je jedno beba od nekoliko mjeseci. Ne može ih ni kontaktirati nikako", napisao je Muharemović.

"Molim vas da mi pomognete da se vijest proširi te da dođemo do helikoptera koji će otići u mjesto Ravne - Željezno Polje i spasiti te zarobljene ljude. Damir kaže da je situacija alarmantna, da su klizišta na sve strane. POMOZITE LJUDI!!!", napisao je Muharemović, javlja Sport.ba.