FOTO/VIDEO  Kukić protiv SDP-a i FTV-a: "Tko bi reko čuda da se dese"

SDP BIH, Slavo Kukić, Zlatko Lagumdžija, Slavo Kukić, klasa optimist, lobiranje, Slavo Kukić, Vijeće ministara, Slavo Kukić, Predstavnički dom, Vijeće ministara BiH, Slavo Kukić, HT MOSTAR, funkcija, Slavo Kukić, FTV, SDP BIH, Slavo Kukić, BIH, prosvjedi, Mario Sušac, Slavo Kukić
I to, ne zbog ideje nego zbog ljudi koji je zlorabiše. I da je filozofija etnonacionalizma bila toliko jaka da je progutala i one koji u ime ideje socijalne demokracije prethodnih dvadesetak godina nastupaše.

Što se, dakle, mene i moje generacije tiče ostaje nam jedino uzdah - zbogom socijaldemokracijo, zbogom snovi pusti. Potpuno drugo pitanje je, dakako, koje će to posljedice za BiH imati. Osobno, nisam optimista. Bože daj da se prevarim" - napisao je ovih dana na kraju svog komentara prof. Slavko Kukić, bivši propali SDP-ov favorit za mandatara Vijeća ministara BiH, razočaran politikom SDP-a i njezina predsjednika Zlatka Lagumdžije.

Gostujući na FACE TV-u kod Senada Hadžifejzovića ove subote prof. Slavo Kukić puno ružnoga kazao na račun čelnog čovjeka SDP-a, ističući kako je razočaran u bh socijaldemokraciju, njihovo manipuliranje biračkim tijelom, jer je sada jasno da nisu samo Milorad Dodik i SNSD oni koji manipuliraju socijaldemokracijom nego je danas to i SDP, koji nije uspio obraniti ono što je trebalo obraniti budući je eto „Zlatko Lagumdžija prošao trasiranim putem njegovog banjalučkog pandana"!

Od napada na Lagumdžiju još je nevjerojatnije bilo slušati iz usta Slave Kukića komentare o FTV-u, za koju je utvrdio da se pretovirila u partijsku televiziju koju on eto rijetko gleda, a pratkitčno ju je stvorio. Što bi Halid Bašlić kazao ili ti zapjevao: "Tko bi reko čuda da se dese" .

(Dnevnik.ba)